De buitenkant van uw pand is het visitekaartje van uw bedrijf. Bij ons kunt u terecht voor het reinigen van damwanden, graffiti verwijderen en het met hogedruk schoonspuiten van bestratingen.

Maar ook het reinigen van boeiboorden, gevelbeplating en kunststof kozijnen, goed en regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw pand.

Weersinvloeden, vogeluitwerpselen, algengroei, mossen en schimmels vormen een bedreiging voor uw gevelmaterialen en zorgen voor een verontreinigend aanzicht. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in gevel- en damwandreiniging en zorgen ervoor dat uw gevel er weer als nieuw uitziet.
  

 

 

Door het regelmatig reinigen van uw zonnepanelen is de opbrengst altijd optimaal. Zonnepanelen komen in de loop der tijd onder een deken van stof, alg en stuifmeel die de capaciteit benadeeld.

Door het reinigen met osmose zijn uw zonnepanelen niet alleen schoon maar drogen ook streeploos op. 

 

Ook het preventief strooien, sneeuw en ijsvrij maken van uw oprit, parkeerplaats en entree behoort tot de mogelijkheden

 

 

 

 

Ons milieu

Ook schoonmaken kan met het milieu in je achterhoofd. Duurzaam schoonmaken doe je door gebruik te maken van ecologisch verantwoord reinigingsmiddel.

Afspraak is Afspraak

Bij ons staat het nakomen van gemaakte afspraken en kwaliteit hoog in het vaandel, vandaar onze slogan "betrouwbare kwaliteit in de schoonmaak".

Kennis is macht

Met ruim 20 jaar ervaring binnen de schoonmaak, kunnen wij zeggen dat onze ervaring ruim is en onze kennis breed. Voor ons is er geen vervuiling waar wij geen oplossing voor hebben.

Openingstijden

Maandag-Vrijdag: 8am tot 5pm
Weekend: Gesloten

Adres

  • Korhoenderveld 177
  • 5431 HD Cuijk
  • 0485 210 210

 

 

Gediplomeerd personeel