HACCP Reiniging


HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points.

Deze term is door de Nederlandse wetgeving rechtstreeks overgenomen uit de VS.

HACCP komt oorspronkelijk uit de ruimtevaart. Tijdens de eerste ruimtevaartreizen zou het alleen maar controleren van het eindproduct niet langer voldoende zijn. De kans bestaat immers met een steekproef altijd dat het niet gecontroleerde product niet goed is. Door het accent te verleggen naar procesbeheersing en -controle, is de grip en inzicht op het product uiteindelijk beter!

 

Wat is HACCP nu eigenlijk precies?

HACCP houdt in dat alle handelingen in een bedrijf m.b.t. het product worden nagelopen op mogelijke risico's voor de gezondheid van de consument. Het kost de maatschappij jaarlijks meer dan 450 miljoen euro doordat mensen alleen al thuis voedselvergiftiging (salmonella) oplopen. HACCP richtlijnen richten zich op zowel de gebruikte materialen en processen als op de dagelijkse en periodieke reiniging en desinfectie.

Wij kunnen een dagelijkse en periodieke reiniging bieden volgens deze HACCP richtlijnen voor elke tak binnen de voedingsindustrie en bereiding. 

 

 

 

 

 

Ons milieu

Ook schoonmaken kan met het milieu in je achterhoofd. Duurzaam schoonmaken doe je door gebruik te maken van ecologisch verantwoord reinigingsmiddel.

Afspraak is Afspraak

Bij ons staat het nakomen van gemaakte afspraken en kwaliteit hoog in het vaandel, vandaar onze slogan "betrouwbare kwaliteit in de schoonmaak".

Kennis is macht

Met ruim 20 jaar ervaring binnen de schoonmaak, kunnen wij zeggen dat onze ervaring ruim is en onze kennis breed. Voor ons is er geen vervuiling waar wij geen oplossing voor hebben.

Openingstijden

Maandag-Vrijdag: 8am tot 5pm
Weekend: Gesloten

Adres

  • Korhoenderveld 177
  • 5431 HD Cuijk
  • 0485 210 210

 

 

Gediplomeerd personeel