Vloeren worden het meest intensief gebruikt en vooral waar veel word gelopen is al snel slijtage te zien. Voor een langere levensduur kunnen wij voor bedrijven en particulieren een compleet onderhoudsplan bieden.

Onze werkzaamheden variëren van het aanbrengen van een nieuwe polymeerlaag op linoleum, het reinigen van stenen vloeren en grindvloeren tot het reinigen van tapijt.

Vloeronderhoud omvat conserveren, beschermen en reinigen. Dit alles lijkt eenvoudiger dan het is. Goed vloeronderhoud verlengt de levensduur van uw vloeren; voor iedere vloersoort bieden wij een passende oplossing.

Tapijtreiniging en Carpetten

Tegelvloeren en Plavuizen

Natuursteen en Siergrind

Marmoleum en Vinyl

 

 

 

Ons milieu

Ook schoonmaken kan met het milieu in je achterhoofd. Duurzaam schoonmaken doe je door gebruik te maken van ecologisch verantwoord reinigingsmiddel.

Afspraak is Afspraak

Bij ons staat het nakomen van gemaakte afspraken en kwaliteit hoog in het vaandel, vandaar onze slogan "betrouwbare kwaliteit in de schoonmaak".

Kennis is macht

Met ruim 20 jaar ervaring binnen de schoonmaak, kunnen wij zeggen dat onze ervaring ruim is en onze kennis breed. Voor ons is er geen vervuiling waar wij geen oplossing voor hebben.

Openingstijden

Maandag-Vrijdag: 8am tot 5pm
Weekend: Gesloten

Adres

  • Korhoenderveld 177
  • 5431 HD Cuijk
  • 0485 210 210

 

 

Gediplomeerd personeel